SVR Camping De Stal

Home

Camping De Stal is gelegen in het prachtige Drentse Hooglanden in het hart van Drenthe waar de nachten nog donker zijn en de sterrenhemel goed te zien is. Met prachtige natuurgebieden in de buurt zoals het Mantingerzand, plan Goudplevier en een uitzicht op landerijen maakt deze plek dat u heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte. Bovendien is er veel natuurschoon waar goed te fietsen en te wandelen is. Al met al DE camping die uitermate geschikt is voor eenieder die houdt van rust en ruimte. Voor kinderen is er ook genoeg te doen, we hebben skelters, speeltoestellen, trapveldje en een midgetgolfbaan. Op het veld is een jeu ‘d boules baan en we hebben een leuk spel, dit heet letterboxen en is een soort speurtocht waarbij je door een omschrijving de boxen op kan zoeken.

Foto van uit de lucht.
Foto van uit de lucht.
Met dank aan Kevin Slotboom.
Dronebeelden

Klik hier voor een video in vogelvlucht.

De camping heeft verschillende veldjes. Er is een veld met comfort plaatsen en speeltoestellen. Er is een tweede beschut veld met ook speeltoestellen, maar ook een veld voor diegene die echt graag rustig wil staan. Hier staan geen speeltoestellen.

De Stal heeft ook camperplaatsen op een veld welke een speciale verharding hebben. Doordat het gras door de begroeiing heen kan groeien wordt het mooi groen.

Voorzieningen

Op de camping zijn warme douches, schone toiletten en een wasmachine aanwezig en bij de recreatieruimte hebben we een gezellig terras.