Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

Chalet Pimpelmees

Chalet Pimpelmees

Chalet Pimpelmees

Chalet Pimpelmees is een geheel gerestaureerd chalet en geschikt voor 4 personen. Met een ruim terras voor de ultieme ontspanning. Daar vindt u ook een terras set met parasol.

Allereerst is in het chalet een keuken met koelkast, waterkoker en een koffiezetapparaat met filter 4. Uiteraard is alle servies, pannen en bestek aanwezig. Ook is er een magnetron.

Er is een zithoek met een bank en er is TV met Digitenne.

Slaapkamers in chalet Pimpelmees

Er is een slaapkamer met een tweepersoons bed van 160 x 200 cm en er liggen twee één persoons matrassen op. En er zijn ook nog twee slaapkamers met elke een één persoons bed van 90 x 200 cm.

Op het tweepersoons bed liggen kussens en een twee persoons dekbed. Op de één persoons bedden liggen kussens en één persoons dekbedden. Bedlinnen kan u zelf meenemen maar dat kan ook bij ons worden gehuurd. U kan bedlinnen huren voor € 12,50 per set.

Er is een ruime douche met toilet.

Kinderen

Terwijl u geniet van het vakantie gevoel op onze rustige camping kunnen de kinderen naar hartenlust spelen op onze skelters, speeltoestellen en een balletje trappen op het speelveld. Allereerst is er ook nog een Midgetgolfbaan op de camping en een jeu de boules baan. De sticks en ballen zijn bij ons verkrijgbaar en voor de gasten is het gebruik hiervan gratis.

Rust

Omdat de camping in een rustig gebied ligt, is het fijn vertoeven in ons chalet, zodat u helemaal tot rust kan komen en relaxen. Vandaar dus ook dat als u voor de rust komt hier helemaal aan uw trekken komt. Het verblijf is op onze camping ontspannen en gemoedelijk. Zeker nog meer, omdat bij ons geen omgevingsgeluiden te horen zijn van industrie of verkeer. De nachten zijn stil en donker met als resultaat dat u een uitgerust vakantiegevoel creëert.

Chalet Pimpelmees.
Chalet Pimpelmees.
Fijn terras bij Chalet Pimpelmees
Fijn terras bij Chalet Pimpelmees
Eethoek met bank.
Eethoek met bank
Ruime keuken in Chalet Pimpelmees
Ruime keuken.
Eethoek
Eethoek
2 persoons slaapkamer
2 persoons slaapkamer
één persoons slaapkamers
één persoons slaapkamers
Douche met toilet
Douche met toilet.