Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

Ontspanning op Camping de Stal

Wilt u ontspannen en er niet echt op uit? Dan vind u Ontspanning op Camping de Stal. U kunt bij ons kunt midgetgolf, jeu-de-boules of tafeltennis spelen.

Maar ook kunt bij ons letterboxen. Met dit spel gaat u met behulp van beschrijvingen letterboxen opzoeken die her en der zijn verstopt. Om het niet te makkelijk te maken, steken daarbij alleen de deksels boven de grond uit.

Midgetgolf bij De Stal
Midgetgolf bij De Stal

Voor Ontspanning op Camping de Stal kunt u genoeg vinden. De Stal beschikt over een mooie recreatie ruimte waar u spelletjes kunt spelen. Deze ruimte is een uitkomst voor de regenachtige dagen: er zijn TV spelletjes voor binnen en buitenspelletjes en tijdschriften en boeken en daar vind u ook informatie en folders over wat er in de buurt te doen is. Ook zijn bij ons fietsroutes uit de omgeving verkrijgbaar.

Spannend over de brug
Spannend over de brug

Op loopafstand van de camping is viswater waar we een ruime steiger gebouwd hebben. Wilt u op zoek naar een andere visstek, dan is er ook een visboot beschikbaar die iedereen mag gebruiken.

Houdt u van barbecuen? Dan bent u bij de Stal op de goede plek. In de zomer organiseren wij 1 keer per week een gezellige barbecue.

Gezellige barbecuen

Vissen aan onze eigen steiger
Vissen aan onze eigen steiger

Blokgooien op de Jeu de Boulesbaan
Blokgooien op de Jeu de Boulesbaan

Jeu de Boules
Jeu de Boules