Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

Activiteiten op of nabij Camping de Stal

Er zijn ook activiteiten op of nabij Camping de Stal te doen. In de directe omgeving kunt u vinden: Viswater met een ruime steiger, Plan Goudplevier en het Mantingerzand dichtbij, er is heel mooi te wandelen vanuit de camping over de brug en dan door het bos om het kanaal.

Over de brug komt u bij een wandelpad
Over de brug komt u bij een wandelpad

De Blinkerd, Dwingelooscheheide op 8 km, golfbaan en mooie fietsroutes. Voor de avonturiers is het een uitdaging om de Col du Vam te beklimmen zowel wandelen als met de fiets/mountainbike.

En we organiseren ook rondleidingen op de boerderij van de buurman daar wordt u het één en ander verteld over het melken met de melkcarrousel. U kan alles bekijken van kalf tot melkkoe. 

Nog meer activiteiten op of nabij camping de Stal

Activiteiten op of nabij Camping de Stal zijn ook onze jeu de boules baan en de Midgetgolfbaan deze zijn geschikt voor jong en oud.

Er zijn speeltoestellen en er is een speelveld om een balletje te trappen of spelletjes te doen. En er zijn tafeltennis tafels op de camping voor een spelletje tafeltennis.

Batjes balletjes, jeu de boules ballen en midgetgolfsticks zijn aanwezig en kan bij de receptie worden afgehaald. Het gebruik hiervan is gratis.

Wij organiseren ook eens per week na het Pinkstereweekend een barbecue voor de liefhebbers.

Voor mensen die graag wild, vogels en mooie natuur bekijken en/of natuurfoto’s maken is er ook genoeg te doen en te zien. Er zijn vele plekjes bij ons in de buurt waar u dit kan doen.

Mooi om te wandelen als één van de activiteiten op of nabij camping de Stal
Mooi om te wandelen als één van de activiteiten
Rondleidingen op de boerderij kan ook één van de activiteiten zijn.
Rondleidingen op de boerderij.

Makkelijk te bereiken bezienswaardigheden zijn: Wildlands ZOO Emmen, Planetron Dwingeloo, Schaapskooi Ruinen,Orvelte. Er zijn zwembaden in Hoogeveen en Beilen En zwemplassen in Ter Horst en Hoogeveen.

En speciaal voor de kinderen: Ballorig Assen, Attractiepark Slagharen, attractie park Drouwenerzand, Duinen Zathe Appelscha en FunZone Hoogeveen.

Tot slot zitten wij dicht bij 1 van de startpunten van de Fietsvierdaagse.