Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

Activiteiten op of nabij Camping de Stal

Er zijn ook activiteiten op of nabij Camping de Stal te doen. In de directe omgeving kunt u vinden: Viswater met een ruime steiger, Plan Goudplevier en het Mantingerzand dichtbij, er is heel mooi te wandelen vanuit de camping over de brug en dan door het bos om het kanaal, de Blinkerd, Dwingelooscheheide op 8 km, golfbaan en mooie fietsroutes. Voor de avonturiers is het een uitdaging om de Col du Vam te beklimmen zowel wandelen als met de fiets/mountainbike.

En we organiseren ook rondleidingen op de boerderij van de buurman daar wordt u het één en ander verteld over het melken met de melkcarrousel en u kan alles bekijken van kalf tot melkkoe. 

Mooi om te wandelen
Mooi om te wandelen
Rondleidingen op de boerderij
Rondleidingen op de boerderij

Makkelijk te bereiken bezienswaardigheden zijn: Wildlands ZOO Emmen, Planetron Dwingeloo, Schaapskooi Ruinen,Orvelte. Er zijn zwembaden in Hoogeveen en Beilen En zwemplassen in Ter Horst en Hoogeveen.

En speciaal voor de kinderen: Ballorig Assen, Attractiepark Slagharen, attractie park Drouwenerzand, Duinen Zathe Appelscha en Zippo’s Zebra’s Funjungle Hoogeveen.

Tot slot zitten wij dicht bij 1 van de startpunten van de Fietsvierdaagse.