Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

Kamperen in Drenthe

Dat doet u bij Camping De Stal!

Wilt u lekker en ontspannen kamperen in Drenthe? Dan bent u van harte welkom op onze Camping De stal in Drijber. U kunt bij ons terecht met een camper, caravan of tent, u kunt gebruik maken van de bed&breakfast, een appartement, chalets, pods en cottages.

Camping De Stal heeft verschillende veldjes. Zo is er een veldje met comfortplaatsen en een veld waar u beschut van de rest van de camping rustig kan staan. Op dit veldje vindt u ook geen speeltoestellen voor kinderen.

Camperplaatsen

We hebben een veld voor campers met plaatsen die speciaal voor dit doeleinde verhard zijn. U staat dus altijd stevig en droog. De plaatsen zijn omringd door een grasveld en staan aan een verhard pad.

Er zijn zes camperplaatsen, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere plek op de camping. Alle camperplekken zijn voorzien van elektra en op de camping is ook een servicestation.

Faciliteiten

Camping De Stal heeft een sanitair gebouw met douches (warm water) en schone toiletten waar iedereen op de camping gebruik van kan maken. Er is ook een invalidentoilet en -douche.

Ook staat er een wasmachine. Minder goed weer? We hebben een recreatieruimte met Wifi, waar ook een gezellig terras is om bij mooi weer samen te komen.

Allerlei activiteiten

Kamperen in Drenthe is natuurlijk meer dan op een veldje staan. Er is veel te doen in de directe omgeving van de camping. Er is bijvoorbeeld viswater met een steiger en een golfbaan. Houdt u van wandelen en fietsen? Natuurgebieden Plan Goudplevier en het Mantingerzand liggen in de buurt, net zoals de Dwingelooscheheide (op acht kilometer) en u kunt langs het kanaal en door het bos bij de camping wandelen. Ook lopen er mooie fietsroutes langs de camping.

Ook organiseren we rondleidingen op de boerderij van de buurman, waar u kunt zien hoe gemolken wordt met een melkcarrousel en u een kijkje kunt nemen bij de koeien.

En er zijn makkelijk te bereiken bezienswaardigheden in de buurt

En dierenpark Wildlands (Emmen), museumdorp Orvelte en Planetron Dwingeloo zijn in de buurt. Ook leuk voor de kinderen zijn Ballorig (Assen), Attractiepark Slagharen en Attractiepark Drouwenerzand.