Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

Kindercamping Drenthe?

Kindercamping Drenthe | Camping De Stal is een kindvriendelijke camping

Bent u op zoek naar een kindercamping in Drenthe? Camping De Stal is een heel kindvriendelijke camping. We hebben verschillende speelmogelijkheden en in de omgeving zijn verschillende leuke activiteiten voor kinderen.

We hebben onder andere skelters, traptractors en fietsjes die kinderen kunnen lenen. Op bijna elk veldje staat een speeltoestel dat vanaf bijna alle plekken op de camping goed zichtbaar is zodat ouders een oogje kunnen houden op hun spelende kinderen. Voetballen kan op een speciaal trapveldje. Verder hebben we onder andere een zandbak, een zandtoestel met takel, een tafeltennistafel, schommels, glijbanen en een klimmuurtje.

Kindvriendelijke camping
Kindvriendelijke camping.

Kindercamping Drenthe in de natuur

In de recreatieruimte staat een televisie en liggen spelletjes en boeken. Uiteraard is er ook Wifi. Wilt u een eindje wandelen of fietsen met de kinderen? Er lopen verschillende wandel- en fietsroutes langs de camping. Houden uw kinderen van vissen? De camping ligt op loopafstand van goed viswater. We hebben een steiger aangelegd zodat het voor de vissers comfortabeler en veiliger is. Voor de stoere kinderen kan er ook in het water van het kanaal gezwommen worden.

Kindercamping Drenthe
Zwemmen in het kanaal

Letterboxen

Zin om de camping te verkennen? Ga dan op speurtocht naar de letterboxen! Aan de hand van beschrijvingen vindt u deze verspreid over de camping. Om het niet te makkelijk te maken zijn de boxen begraven in de grond en is alleen het deksel zichtbaar. Leuk voor jong en oud!

Uitstapjes in de buurt

Is het wat minder weer of wilt u een uitstapje maken met de kinderen? In Hoogeveen en Beilen zijn zwembaden, in Hoogeveen en Ter Horst zijn zwemplassen. Op zoek naar een binnen activiteit? Dan kunt u bijvoorbeeld naar Ballorig in Assen of Zippa’s Zebra Funzone in Hoogeveen. Ook dierenpark Wildlands in Emmen, Attractiepark Drouwenerzand en Duinen Zathe Appelscha zijn in de buurt van de camping. Wilt u een paar leuke ideeën opdoen? In de recreatieruimte liggen folders van verschillende activiteiten en attracties in de buurt van de camping.

.