Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

Chalet te huur Drenthe

Wilt u zonder kampeermiddel op vakantie en het gemak hebben zonder een voor/tent op te zetten? Dan bent u bij ons aan het goede adres, We hebben verscheidene chalets te huur in Drenthe.

Chalet te huur Drenthe voor 4 personen en 6 personen.

We hebben een Panorama chalet te huur in Drenthe voor 6 personen met 3 slaapkamers met elk twee één persoonsbedden. Dit zijn bedden van 90 x 200 cm, Allereerst zit er dit chalet een ruime zitkamer met een aparte ruime eethoek. Omdat dit chalet voor 6 personen is heeft u ook de beschikking over een vaatwasser en combimagnetron. Tensloote is er in dit chalet een ruime douche met toilet. Ook is er bij dit chalet een ruime tuin met tuinmeubelen en een parasol. En natuurlijk kan u uw auto bij het chalet parkeren.

Panoramachalet te huur Drenthe
Panorama chalet te huur Drenthe.

Chalets te huur voor 4 personen.

Wij hebben ook zes chalets te huur voor 4 personen. Ook zijn chalets van alle gemakken voorzien. Allereerst ook met een eigen keuken en douche/toilet. Twee van de chalets hebben een prachtige uitzicht over de landerijen. In twee chalets zitten 3 slaapkamers en in drie chalets zitten 2 slaapkamers. Tenslotte hebben alle chalets een ruime tuin met tuinmeubelen en een parasol. Wilt u genieten van onze mooie provincie is er bij ons vast wel een chalet te huur in Drenthe.

Boerderijchalet met een prachtig uitzicht over de landerijen.
Boerderijchalet, een chalet met een prachtig uitzicht over de landerijen.

Kinderen

Vandaar dus ook dat u ook met 2 personen welkom bent in één van onze chalets. Ons park is ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Op onze camping zijn twee speeltoestellen, een speelveld met kleine doeltjes, een midgetgolfbaan, skelters, tafeltennistafels en tenslotte hebben wij ook een leuk spel, dat is letterboxen, dit is een erg leuk spel waar met een beschrijving boxen in de grond opgezocht kunnen worden.

Fien en Teun

Ook leuk voor de kinderen is dat we nu een Fien en Teun camping hebben. Over de hele camping zijn leuke opdrachten te doen en kan je door een app te downloaden een verhaal luisteren.

  • Een Fien en Teun welkomstpakketje.
  • Een avonturenboekje met allemaal leuke natuuropdrachten.
  • Een boerenspeurtocht over de camping, die je als gezin kunt doen.
  • Een enorme ansichtkaart, zodat kinderen met Fien en Teun op de foto kunnen.
  • En wie weet…verdien je een speciaal boerendiploma.
Fien en Teun
Fien en Teun

Bedlinnen en Handdoeken

Tenslotte nog even dit. Op de bedden liggen dekbedden en kussens. Bedlinnen kan u zelf meenemen of bij ons huren ( € 10,00 per set voor een één persoons set en een tweepersoons set is € 15,- per set) voor de maten kan u ons altijd even navragen. Handdoeken dient u ook zelf mee te nemen. Deze kan u ook huren voor € 6,00 per set.