Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

Kamperen met viswater Drenthe?

Camping De Stal ligt aan goed viswater!

Houdt u van vissen of heeft u altijd al een keer willen vissen? Op loopafstand van onze Camping De Stal vindt u goed viswater. Wij hebben speciaal voor de vissers een ruimte steiger gebouwd zodat u veilig en comfortabel een hengel uit kunt gooien. Ook is het een fijne steiger om op zonnige dagen lekker te zitten. Wilt u kamperen met viswater in Drenthe dan bent u bij ons op het goede adres.

Kamperen met viswater Drenthe
Fijn even vissen

Activiteiten op de camping

Ook wat anders doen dan vissen? Bij Camping De Stal kunt u verschillende andere activiteiten. We hebben een tafeltennistafel waar u gebruik van mag maken, een jeu de boules baan waar u onder andere het balspelt kunt spelen maar ook bijvoorbeeld kunt blokgooien, en een midgetgolfbaan. Liever wandelen of fietsen? Er lopen wandel- en fietspaden langs de camping en u vindt verschillende natuurgebieden in de buurt van de camping. Wilt u fietsen volgens een route? Bij ons zijn verschillende leuke fietsroutes verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Blokgooien op de Jeu de Boulesbaan
Blokgooien op de Jeu de Boulesbaan

Ook houden we regelmatig rondleidingen bij de boerderij van de buurman, waar u onder meer leert over het melken met een melkcarrousel en een kijkje kunt nemen bij de koeien.

Rondleiding op de boerderij
Rondleiding op de boerderij

Activiteiten buiten de camping

Is het wat minder goed weer? In de buurt zijn verschillende activiteiten voor jong en oud. U kunt bijvoorbeeld met de kinderen naar Ballorig in Assen, dierenpark Wildlands in Emmen of Attractiepark Drouwenerzand. In de buurt van de camping ligt museumdorp Orvelte, vindt u Planetron Dwingeloo en de Schaapskooi in Ruinen.

Kamperen met viswater in Drenthe doet u bij Camping De Stal! Boek snel uw verblijf, neem hengel en aas mee en ga lekker ontspannen aan het water zitten.