Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

SVR camping Drenthe

Eén van de velden
Eén van de velden

Kom kamperen op onze rustige SVR camping in Drenthe. Hier zijn de nachten stil en donker, waar u kan genieten van de heldere sterrenhemel. Onze camping vind u in het hart van Drenthe tussen Westerbork en Hoogeveen in. Hier vind u de rust en de ruimte waar u kan onthaasten en recreëren. In de buurt vind u prachtige fietsroutes door natuurgebieden en rustieke dorpjes.

Rustige plaatsen
Rustige plaatsen
Veld met comfortplaatsen
Veld met comfortplaatsen

Ruime comfortplaatsen

Wij bieden u op camping De Stal in Drenthe ruime betegelde plaatsen met elektra. Er zijn ook comfortplaatsen met een watertappunt. En we beschikken over zes camperplaatsen met elektra en er is een servicepunt.

Verder zijn er 8 schone toiletten en 5 douches, we beschikken nu ook over een invaliden toilet met douche.

Camperplaatsen
Camperplaatsen

Viswater bij onze SVR camping Drenthe.

Bij onze SVR camping is ook viswater, het Linthorst Homan kanaal, met een grote steiger en een visboot die iedereen mag gebruiken. Een brug over het kanaal maakt dat u ook aan de overkant over het pad kan wandelen en zo kan genieten van de Drentse natuur.

Fijn even vissen
Fijn even vissen
Zwemmen in het kanaal
Zwemmen in het kanaal

Kinderen vermaken zich goed op onze SVR camping Drenthe.

Voor kinderen is op onze SVR camping Drenthe veel te doen, er zijn skelters, speeltoestellen, een tafeltennistafels, een midgetgolfbaan, een trapveldje en we hebben een leuk spel voor de speurzoekers (letterboxen), met behulp van een beschrijving moet men de boxen welke in de grond zitten opzoeken. Er is voor de regenachtige dagen ook een recreatieruimte waar men boeken, spelletjes en folders kan vinden van bezienswaardigheden in Drenthe en Groningen.

Lekker sporten op onze survivalbaan.

Verhuur en camping.

Er zijn naast de SVR camping ook accommodaties te huur u vind bij ons:

Camperplaatsen met een servicepunt
De camping met onder andere comfortplaatsen
Een 11 persoons appartement
Een 6 persoons appartement, invaliden vriendelijk
Een 9 persoons vakantiewoning
Kamers voor bed en breakfast
Chalets
Pods
Een pipowoning
Een Panorama Box

De 11 persoons accommodatie kan geschakeld worden met de 6 persoons accommodatie naar een 17 persoons. De 9 persoons vakantiewoning kan geschakeld worden met de bed & breakfast kamers naar een 15 persoons accommodatie, deze accommodaties kunnen ook als 2 persoons en 32 persoons worden gehuurd.