Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

Ontspanning op de Camping.

Wilt u ontspannen en er niet echt op uit? Dan vind u ook Ontspanning op de camping. U kunt bij ons midgetgolf, jeu-de-boules en evenzo tafeltennis spelen.

Maar ook kunt bij ons letterboxen. Met dit spel gaat u met behulp van beschrijvingen letterboxen opzoeken die her en der zijn verstopt. Om het niet te makkelijk te maken, steken daarbij alleen de deksels boven de grond uit.

Midgetgolf bij De Stal
Midgetgolf bij De Stal

Voor Ontspanning op onze Camping kunt u genoeg vinden. De Stal beschikt over een mooie recreatie ruimte waar u spelletjes kunt spelen. Deze ruimte is een uitkomst voor de regenachtige dagen: er zijn TV spelletjes voor binnen en buitenspelletjes en tijdschriften en boeken en daar vind u ook informatie en folders over wat er in de buurt te doen is. Tenslotte zijn bij ons fietsroutes en wandelroutes uit de omgeving verkrijgbaar.

Spannend over de brug
Spannend over de brug

Op loopafstand van de camping is viswater waar we een ruime steiger gebouwd hebben. We hebben net de trap en de steiger vernieuwd.

Houdt u van barbecuen? Dan bent u bij de Stal op de goede plek. In de zomer organiseren wij 1 keer per week een gezellige barbecue. Omdat u niet hoeft te koken die dag is de barbecue zeker nog meer een welkome ontspanning op de camping. Tenslotte is het niet onbelangrijk dat er voor mensen die als hobby graag fotograferen er bij ons veel te zien is.

Gezellige barbecuen
Vissen aan onze eigen steiger
Vissen op onze eigen steiger
Blokgooien op de Jeu de Boulesbaan
Blokgooien op de Jeu de Boulesbaan
Jeu de Boules
Jeu de Boules is ook een fijne ontspanning op onze camping.
Een walhalla voor natuurfotografen
Een walhalla voor natuurfotografen al is het maar voor de zonsopgangen zoals de foto hierboven en zonsondergangen.
De mooiste zonsondergangen.
De mooiste zonsondergangen.