Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

Ontspanning op de Camping.

Wilt u ontspannen en er niet echt op uit? Dan vind u ook Ontspanning op de camping. U kunt bij ons midgetgolf, jeu-de-boules en evenzo tafeltennis spelen. De sticks voor het midgetgolfen en tafeltennis spelen kunt u bij ons ophalen.

Maar ook kunt bij ons letterboxen. Met dit spel gaat u met behulp van beschrijvingen letterboxen opzoeken die her en der zijn verstopt. Om het niet te makkelijk te maken, steken daarbij alleen de deksels boven de grond uit.

Midgetgolf bij De Stal
Midgetgolf bij De Stal

Voor Ontspanning op onze Camping kunt u genoeg vinden. De Stal beschikt over een mooie recreatie ruimte waar u spelletjes kunt spelen. Deze ruimte is een uitkomst voor de regenachtige dagen: er zijn spelletjes voor binnen en buitenspelletjes en tijdschriften en boeken en daar vind u ook informatie en folders over wat er in de buurt te doen is. Tenslotte zijn bij ons fietsroutes en wandelroutes uit de omgeving verkrijgbaar.

Spannend over de brug
Spannend over de brug

Op loopafstand van de camping is viswater waar we een ruime steiger gebouwd hebben. We hebben net de trap en de steiger vernieuwd. Voor de durfallen is er de mogelijkheid om in het kanaal te zwemmen.

Houdt u van barbecuen? Dan bent u bij de Stal op de goede plek. In de zomer organiseren wij 1 keer per week een gezellige barbecue. Omdat u niet hoeft te koken die dag is de barbecue zeker nog meer een welkome ontspanning op de camping. Tenslotte is het niet onbelangrijk dat er voor mensen die als hobby graag fotograferen er bij ons veel te zien is.

Gezellig barbecuen
Gezellige barbecuen
Vissen op onze eigen steiger is een goede Ontspanning op de Camping.
Vissen op onze eigen steiger is een goede Ontspanning op onze Camping.
Jeu de Boules is ook een fijne Ontspanning op de Camping
Jeu de Boules is ook een fijne Ontspanning op de camping.
Blokgooien op de Jeu de Boulesbaan is ook Ontspanning op de Camping
Blokgooien op de Jeu de Boulesbaan
Een walhalla voor natuurfotografen n walhalla voor natuurfotografen al is het maar voor de zonsopgangen zoals de foto hierboven en zonsondergangen. Een ultieme Ontspanning op de Camping
Een walhalla voor natuurfotografen al is het maar voor de zonsopgangen zoals de foto hierboven en zonsondergangen.
De mooiste zonsondergangen.
De mooiste zonsondergangen.