Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

Kinderen zijn welkom op onze Camping.

Kinderen zijn welkom op onze Camping, ze kunnen zich prima vermaken. Allereerst is er volop speelmateriaal aanwezig zoals skelters, traptractors en fietsjes.

Op de camping zijn verschillende speeltoestellen. Een zandbak, schommels, glijbanen en een klimmuurtje. Maar er is ook een zandtoestel met een takel. Er is verder een trapveldje en een tafeltennistafel. De batjes voor het tafeltennissen kan bij onze receptie opgehaald worden.

Voor de kinderen is het ook leuk om een balletje te slaan op onze midgetgolfbaan. De sticks kunnen ook bij onze receptie worden opgehaald. Omdat het gratis is voor de gasten is het ook niet erg als de kinderen er eerder mee willen stoppen.

Fien en Teun

We zijn nu ook een SVR camping met Fien en Teun

Onze camping is sinds 2023 een Fien en Teun camping. Bij SVR kun je zómaar Fien en Teun tegenkomen! Deze twee unieke boerenkindjes leren onze kamperende kinderen alles over het buitenleven en de boerderij.

Samen met Fien en Teun gaan ze op zoek naar de dieren, bloemen en planten op de camping. Zo leren zij spelenderwijs meer over waar ons voedsel vandaan komt en het belang van de natuur. Dat vinden we bij SVR camping de Stal erg belangrijk!

Wij hebben op onze camping het volgende te bieden voor de kinderen:

  • Een avonturenboekje met allemaal leuke natuuropdrachten.
  • Een boerenspeurtocht over de camping, die je als gezin kunt doen.
  • Een verhalenspeurtocht op de camping waar je met een QR code het verhaal kan beluisteren, vandaar dus ook erg leuk voor de allerkleinsten.
  • Een enorme ansichtkaart, zodat kinderen als boertje óf boerinnetje op de foto kunnen.
  • En wie weet…verdien je een speciaal boerendiploma.
Verhalenspeurtocht
Verhalenspeurtocht
Enorme ansichtkaart met Fien en Teun
Enorme ansichtkaart met Fien en Teun

Kinderen zijn welkom op onze Camping en mogen in het kanaal zwemmen.

Voor de durfallen onder de kinderen kan er in het kanaal worden gezwommen. Als je dat niet ziet zitten zijn er zwembaden in de buurt en zwemplassen. Zoals Zwembad de Dolfijn in Hoogeveen, zwemplas Schoonhoven, Iberenplas in Schoonloo, zwembad de Boskamp in Westerbork en in Beilen zwembad de Peppel.

Recreatieruimte

Voor regenachtige dagen hebben we een recreatie ruimte met een TV, spelletjes, en er liggen tijdschriften. En er is een kast met boeken. Daar vindt u ook informatie en folders over wat er in de buurt te doen is. Kinderen gebruiken de recreatieruimte ook om samen iets te doen, te lezen of een computerspelletje te spelen.

Tot slot kunt u bij ons ook letterboxen. Deze boxen kunt u zoeken door middel van een beschrijving wat erg leuk is. Voor de Kinderen op Camping de Stal erg leuk maar ook volwassenen zijn hier een poosje mee zoet.

Eén van onze speeltoestellen. Vandaar dus kinderen zijn welkom op onze Camping
Eén van onze speeltoestellen.
Beschut veld
Het andere speeltoestel
Voor de durfallen onder de kinderen kan er in het kanaal worden gezwommen.
Zwemmen in het kanaal voor de durfallen