Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

Fien en Teun op Camping de Stal

Fien en Teun

Vanwege de reden dat er veel te doen is voor de kinderen op onze camping, hebben we nu Fien en Teun op Camping de Stal.

Camping met Fien en Teun

SVR promoot samen met Fien en Teun het agrarische buitenleven

‘Weten waar je eten vandaan komt’. Onder dat motto zet Van Hoorne Entertainment van Avonturenboerderij Molenwaard  en Stichting Vrije Recreatie uit Meerkerk zich samen in om meer gezinnen te laten genieten van het agrarische buitenleven.

Dit is nu ook mogelijk bij onze camping. Vandaar dus ook dat onze camping aantrekkelijk wordt voor de kinderen. Als resultaat hebben we nu ook Fien en Teun op Camping de Stal. Wij geven Fien en Teun een zichtbare rol op onze camping. Op onze camping kom je in de vorm van een boerenspeurtocht, verhalenspeurtocht en natuuropdrachten Fien en Teun tegen. En natuurlijk niet te vergeten je kan op de foto met de Fien en Teun ansichtkaart.

Fien en Teun op Camping de Stal
Fien en Teun op Camping de Stal

Fien en Teun

Bij SVR camping de Stal kun je zómaar Fien en Teun tegenkomen! Deze twee unieke boerenkindjes leren onze kamperende kinderen alles over het buitenleven en de boerderij. Samen met Fien en Teun ga je op zoek naar de dieren, bloemen en planten op de camping. Zo leren zij spelenderwijs meer over de herkomst van ons voedsel en het belang van de natuur. Dat vinden we bij SVR erg belangrijk!

Fien en Teun ken je misschien van Telekids of YouTube. Of uit het theater en van de voorleesboeken! Samen beleven ze vele avonturen en ze hebben zelfs hun eigen attractiepark: Avonturenpark Molenwaard in Groot-Ammers. Deze zomer krijgen zij zelfs een bioscoopfilm. Fien en Teun zijn inmiddels bekende karakters van Van Hoorne Entertainment.

Samen brengen wij deze boerenkinderen nu naar kleinschalige SVR campings, zodat we samen laten zien hoe leuk de natuur is én wat de oorsprong van ons voedsel is.

Fien en Teun op Camping de Stal
Fien en Teun op Camping de Stal

Wat kun je verwachten?

Er zijn bij de SVR 14 Fien en Teun campings. Camping de Stal is daar nu ook één van.

Wat kun je verwachten op Camping de Stal?

  • Een avonturenboekje met allemaal leuke natuuropdrachten.
  • Een boerenspeurtocht over de camping, die je als gezin kunt doen.
  • Een enorme ansichtkaart, zodat kinderen met Fien en Teun op de foto kunnen.
  • En wie weet…verdien je een speciaal boerendiploma.
Ontdekkings-diploma en boekje van Fien en Teun
Ontdekkings-diploma en boekje van Fien en Teun