SVR Camping De Stal

Panorama Box op Camping de Stal

Nieuw op Camping de Stal is onze Panorama Box. De Panorama Box op Camping de Stal staat aan de achterkant van de camping met als resultaat dat u over de landerijen uitkijkt.

Evenzo ook omdat er grote ramen in zitten heeft u als resultaat een riant uitzicht over de landerijen. Het lijkt net of u buiten slaapt. Daarom kunt u in deze Panorama Box nog meer genieten van de rust en de ruimte. Tevens zit in onze Panorama Box een douche met toilet. De bedden zijn twee boxsprings.

Naast een senseo, waterkoker is er evenzo een TV met 3 Nederlandse zenders. En tenslotte heeft u in de Panorama Box zeker nog meer rust, omdat de bedden zijn opgemaakt als u komt en het badlinnen klaar ligt.

De Panorama Box op Camping de Stal is landelijk gelegen met prachtige fiets- en wandelroutes door natuurgebieden zoals het Mantingerzand en de Goudplevier en voor de sporters het fiets- en mountainbike parcours op de Col du Vam, een klimwalhalla voor elke sportieve fietser.

Op de Col du Vam is de Blinkerd, een project van het Drentse Landschap met een geweldig uitzicht en waar het Oude Diep (een beekje) zijn oorspronkelijke vorm terug heeft gekregen.

Verder is er viswater bij de camping met een steiger en een vissersroeiboot. Dit is een kanaal het Linthorst Homan Kanaal vanwege de hoge wal zit u er lekker uit de wind tijdens het vissen.

U kan de Panoramabox huren met ontbijt dan heeft u zeker nog meer het gevoel van de rust en niets te moeten. Met als resultaat dat u helemaal tot rust komt en de drukke tijden van u af kan laten glijden. Eén keer per week organiseren we in het hoogseizoen een barbecue op de camping, daar kan u ook aan meedoen. En tenslotte is er ook de mogelijkheid om verse broodjes bij ons te bestellen.

Panoramabox
Het buitenaanzicht van de Panorama Box
Panoramabox
Bij de boxsprings is een sitetable waar u aan kan zitten.
Panoramabox uitzicht
Door de grote ramen in de Panorama Box heeft u een prachtig uitzicht.
Toilet met Douche
Tenslotte de toilet met douche.