Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

Luxe Boerderijchalet te huur.

Fijne tuin

Luxe Boerderijchalet te huur.

Te huur Boerderijchalet.
Boerderijchalet met een riant uitzicht

Op Camping de Stal is een Luxe Boerderijchalet te huur.

Wilt u graag in luxe overnachten dan hoeft u niet lang te zoeken, want bij ons is de Luxe Boerderijchalet te huur.

Dit is een chalet van alle gemakken voorzien en heeft een riant uitzicht over de landerijen. Waar u in de winter schapen ziet lopen en vanaf het voorjaar de koeien. Vandaar dus ook dat de Luxe Boerderijchalet op een rustige plek staat waar u ’s morgens alleen wakker wordt van de zingende vogels. Dus kom genieten van de rust en de ruimte die dit chalet te bieden heeft. Met donkere nachten waar u de sterren aan de hemel kan zien staan. In de buurt vind u mooie natuurgebieden waar u naar hartenlust kan wandelen en fietsen. Ook kan u proberen om een klim te maken op de Col du Vam.

Voor kinderen is de Boerderijchalet ook geschikt, er zijn speeltoestellen, skelters, tafeltennistafels, midgetgolf en een jeu de boules baan en er is een speelveld om te voetballen of andere sportieve bezigheden.

Dit chalet is van alle gemakken voorzien.

Er is een ruime living met eethoek en zitgedeelte. In het chalet is een TV en een keuken met een combimagnetron, koelkast, senseo switch en een waterkoker. Alle pannen, borden, glazen, kopjes en bestek is aanwezig. Het chalet heeft twee slaapkamers met elk een twee persoons bed. op de bedden liggen 1 persoons dekbedden en één tweepersoons dekbed. En vandaar dus ook zijn er kussens aanwezig. En ook is er een douche met toilet. Buiten op het terras is een terrasmeubel set met parasol. En een ruime tuin. En er is gratis WiFi.

Luxe Boerderijchalet te huur.
Boerderijchalet met uitzicht
Zitkamer met uitzicht in Luxe Boerderijchalet te huur.
Zitkamer met uitzicht
Zitgedeelte en eethoek in Luxe Boerderijchalet te huur
Zitgedeelte en eethoek
Slaapkamer met tweepersoons bed
Slaapkamer
Slaapkamer met twee persoons bed
Slaapkamer
Douche
Douche
Zithoek en eethoek
Zithoek en eethoek