Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

15 Persoons vakantiewoning

Grote leefruimte

15 Persoons vakantiewoning

De 9 persoons vakantie woning kan geschakeld worden met 6 slaapkamers met douche en toilet tot een 15 Persoons vakantiewoning. Natuurlijk is dit verblijf van alle gemakken voorzien. Dan beschikt u over 7 slaapkamers met twee 1 persoons boxsprings en één slaapkamer met 1 éénpersoons boxspring. En één tweepersoons slaapkamer is op de begane grond.

Op de bedden liggen éénpersoons dekbedden en kussens. Op twee slaapkamers is een wasbak aanwezig. Er zijn 3 toiletten en een douche en een badkamer, de badkamer heeft een apparte douche, de badkamer vindt u op de begane grond en natuurlijk ook een toilet.

Achterzijde van de vakantiewoning
Achterzijde van de vakantiewoning
15 persoons vakantiewoning
15 persoons vakantiewoning
Eetgedeelte en keuken
Ruim zitgedeelte
Ruim zitgedeelte
Slaapkamer met wasbak.
Slaapkamer met wasbak.
Slaapkamer voor 1 persoon ingericht.
Slaapkamer voor 1 persoon ingericht.
Nette en ruime 2-persoons slaapkamer
Nette en ruime 2 persoons slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer

Reacties: 1

 1. Mireille Willemsen schreef:

  Hallo,
  Wij hebben via Heerlijke huisjes jullie 15 persoons huis geboekt van 3 tm 6 juli. Vorig jaar zijn we ook geweest en dat was heerlijk.
  Van heerlijke huisjes krijgen we geen duidelijk antwoord of het is toegestaan met 4 gezinnen in het huis te verblijven. Op internet hebben we gevonden dat het alleen is toegestaan als elk gezin een eigen douche en toilet heeft. Omdat de woning hier niet aan voldoet, hopen wij dat jullie ons duidelijkheid kunnen verschaffen. Of hebben jullie wellicht al aanpassingen gedaan? We hopen dat het weekend kan doorgaan.
  Alvast bedankt voor de reactie!
  Met vriendelijke groet,
  Mireille Willemsen
  Zutphen

Reacties zijn gesloten.