Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

Camper plaatsen op Camping de Stal

Camperplaatsen

Camper plaatsen op Camping de Stal

Komt u met een camper?

Dan bent u van harte welkom op onze Camperplaatsen op Camping de Stal.

Wij hebben Camper plaatsen op Camping de Stal  met plaats voor 6 campers op een rustig veld buiten de camping met elektra en een servicestation. U kan hier genieten van de rust en de ruimte. Opstaan met vogelgeluiden en verder alleen de stilte. Met mooi weer ontbijten in de buitenlucht, fietsen en wandelen of heerlijk relaxen en bij komen.

Uiteraard heeft dit veld verharde plaatsen en een ruime strook gras waar u rustig kan genieten van de rust en ruimte wat onze camperplaatsen te bieden hebben. Er is een service station om uw vuilwater te lozen en verse bij te vullen en er staat dichtbij de camperplaatsen een toiletgebouw.

Ook kunt u kiezen voor een plek op de camping zelf. Er zijn twee plaatsen met verharding speciaal voor campers en als de grond het toe laat kunt u ook op een andere plek staan. Hier is uiteraard ook elektra aanwezig.

En ook kan u bij ons op de steiger een hengeltje uitgooien. Als u van vissen houdt bent u bij ons ook aan het goede adres wij hebben een mooie steiger gemaakt in het kanaal en op loopafstand van de Camperplaatsen.

Er is gratis WiFi op de camping.

Boek hier online uw camperplek

Ruime camperplaatsen op camping de Stal
Ruime camperplaatsen
Camperplaatsen met een ruime strook gras op Camping de Stal
Camperplaatsen met een ruime strook gras
Ruime plaatsen voor uw camper op Camping de Stal
Ruime plaatsen
6 Camperplaatsen
camperplaatsen op de camping
Camperplaatsen op de camping.