Kanaal Oostzijde 19 9419 TK Drijber
0528-331326
info@camping-drenthe.nl

Chalets te huur op Camping de Stal.

Chalets te huur op Camping de Stal.

Chalet huren Drenthe?

Camping De Stal heeft luxe chalets.

Heeft u geen caravan, camper of tent maar wilt u wel graag lekker buiten zijn? Dan kunt u een chalet huren in Drenthe! Er zijn verschillende Chalets te huur op Camping de Stal. U heeft het comfort van een volledig ingericht huisje maar bent dadelijk in de heerlijke buitenlucht zodra u door de deur stapt. U kunt kiezen tussen chalets ingericht voor vier tot zes personen. Zoekt u een huisje voor twee personen? Kies dan voor één van onze pods.

Sky chalet

Ook hebben we een extra luxe Sky chalet voor vier personen, met een fraai uitzicht over de landerijen. Hier heeft u een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron en vaatwasser.

Zet de terrasdeuren open en u heeft uitzicht op een veranda en de fraaie landerijen. Op het terras staan terrasmeubelen en een parasol.

Boerderijchalet

Onze Boerderijchalet is ook van alle gemakken voorzien en is ingericht voor 4 personen met twee slaapkamers met elk een twee persoons bed en heeft ook een fraai uitzicht over de landerijen. In dit chalet komt u helemaal tot rust.

Activiteiten en ontspanning

Een chalet huren in Drenthe doet u bij Camping De Stal. Hier geniet u van de rust, de ruimte en van het mooie Drentse landschap. In de buurt zijn verschillende leuke attracties en activiteiten, zoals dierenpark Wildlands in Emmen, museumdorp Orvelte en Planetron Dwingeloo. Zijn er kinderen in het gezelschap? Dan kunt u een uitje plannen naar bijvoorbeeld Ballorig in Assen, Attractiepark Slagharen of het zwembad in Hoogeveen. Voor kinderen heeft de camping ook veel te bieden, zoals het vrij gebruik van speeltoestellen, skelters en een trapveldje.

Fietsen en wandelen

Zin in wandelen of fietsen? Langs de camping lopen fiets- en wandelpaden. Wilt u een route fietsen? Vraag ons dan om de fietsroutes. Wij hebben routes van verschillende lengtes die door bos, dorpen en natuurgebieden lopen.